fredag den 7. september 2007

Coping-strategy til morgentrafik

Husk at vågne inden du kører hjemmefra, sig ordentligt "på gensyn" til familien, vent med at blinke med øjnene til du når frem og læg mærke til især damer i blå Citroen'er og mandlige bilister over 40. Og se lige efter om det er din tur til at være spasserbilistmagneten idag.

Damer i blå Citroener trækker gerne ind til højre uden at blinke og uden at se sig for, uagtet at der i forvejen er en bil lige ud for den skrækslagne passager, som spejler ansigtsudtrykket hos den bilist han er pludselig er foruroligende tæt på. Det kræver mange vejrtrækninger og obskøne fagter før hjertet falder ned på plads igen og slår bare i nogenlunde normal rytme. Hævn er vi ikke for fine til.


Mænd i Århus synes åbenbart at de er flinke og trafiksikre, når de lige trækker ind til højre og sænker farten til trille-speed mens de fingererer med mobiltelefonen. DER ER KUN ET SPOR!#¤%&*!!! Tag bussen de dage, hvor din kone ikke kan køre dig!! (fortsættelsen er slettet af censuren. Red.)
Mange armbevægelser, mange vejrtrækninger, meget kaffe og hjertet sidder stadig i halsen.
Hvorfor kan de andre ikke køre lige så godt bil som mig? Hvor svært kan det være? Og hvorfor ser folk selv forurettede ud når de lige har bragt mit liv og min bil i fare? Hvor er mine piller?

Ingen kommentarer: