tirsdag den 31. juli 2007

Nedtælling...


Jeg kan lige så godt indrømme det. Mentalt er jeg allerede i bøgeskoven, selvom det først er på fredag, jeg må råbe "SKANNERBÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR" sådan rigtigt højt.

De kigger bittert på mig herude på min kedelige kontorgang, hvor folk duknakkede vender tilbage fra ferie... Min skal først til at begynde og efter SKANNERBÅÅÅÅÅÅÅÅR er der mere sol... Det bliver stort. Det bliver en fest...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god ferie... synes godt jeg kan begynde at mærke min ferie er ved at være slut.

Det føles nærmest som om at man sidder på en kælkebakke og så lige pludselig stiger hastigheden og man kan intet gøre for at stoppe eller styre... det går alt alt for hurtigt og til sidst ligger man for bunden af bakken i en stor drive og skal til at kravle den lange vej mod toppen igen. SUK.

På mandag ligger jeg i en drive af arbejde og skal til at se op af bakken mod næste ferie... til april 2008.

NYD DET MENS DU KAN!

Anonym sagde ...

Det eneste fede ved at være tilbage på job er, at så kan man få en parkeringsplads tæt på indgangen.... men ved nærmere eftertanke er det jo nok fordi alle de andre staaaadig har ferie-HRMPF!
God festival og god ferie.
KH Mette Ø

Linda sagde ...

Og jeg synes ikke vi skal glemme, at forinden venter tre nætter med Security veste, walkier, ingen radiodisciplin og benlås.. Har du stadig vores håndjern?