tirsdag den 3. august 2010

Sol, vand og ovenpå (lige om lidt igen)

Sol i spandevis. Sporten hver morgen var at gætte, hvordan vejret var, ude på den anden side af skodderne.
Sol og blå himmel eller sol og blå himmel?
Rejsebureauet skal have ros for at være mere Smilla'ske (I ved; det der med at have 121 forskellige ord for sne): Der var luftig sol, smuk sol, blæsende sol og varm sol.

Jeg er helt solet op og helt nede i gear. Afslappet og i mit allerbedste, mest tilfredse feriehjørne. Eller... Det var jeg ihvertfald indtil tilbagerejsedagen og jeg satser hårdt på at være det igen i morgen, når jeg har sovet 5 kvarter i timen.

Ser du. Der er de mææærkeligste mennesker med sådan noget charternoget. Det lykkedes os at holde os væk fra dansker-lejrene, dansker-restauranterne og alle dem med 'traditionel' på menukortet, for det betød gerne at de tykke danskere mente at Stavros skulle udgive en CD med de evner han havde for at spille på den der græske ... lut.  Og vi holdt os laaaangt væk fra hotellets pool, for der havde de bygget rede i dagtimerne.

Da sedlen med 'flyet er desværre 2 timer forsinket' kom op, gik jeg derfor moderat i panik, for der var klokken mange og der var ikke rigtigt andre steder at være end i poolområdet, mens minutterne sneglede sig afsted.
Jeg er nu helt sikker på, at castingen til 'De unge mødre' foregår lige præcis der. Jeg kunne mærke de sidste rester af selvopholdelsesdrift sive lige så stille ud af mig med hvert klorholdigt åndedræt.

Jeg blev trukket væk fra området og udstyret med et seriøst adgangsforbud, inden jeg besluttede mig for at kvæle Laila fra Randers med billedet af hendes egen søn og resten af hendes 4. lyserøde drink og derefter stille mig hen og stirre lige op i den kolde tændte bruser for at få det bare lidt bedre.

Det føltes allerede da som om alle ledningerne i mit hoved var strippet for isolering og rodet rundt af en gang speed-kluddermor. Og så så jeg sedlen med 'flyet er yderligere forsinket'.
2 bonustimer mere inden jeg sad i flyet bag Dorte (130kg/190 cm) der besluttede at bevise at store mennesker også kan være friske. Freeezzzzke.  Alle hendes bevægelser var overdrevne og jeg sværger, at hendes flysæde lukkede øjnene og skreg, da hun formeligt hoppede ind på plads.
Det gjorde jeg ihvertfald, for mine knæ var lige bag hendes trampolinsæde.

Jeg skal nok blive frisk og happy (og stadigt brun som en perfekt stegt juleand) i morgen.  Nogen har stadig en masse ferie, der skal holde. Samme nogen skal ikke nødvendigvis på charterferie mere i år.

1 kommentar:

Uden Relevans sagde ...

Dejligt at du har haft en god ferie, bevar optimismen, det bliver en lang vinter :)