mandag den 13. august 2007

Gode historier hørt på Skanderborg-egnen...

Ingen festival uden gode historier. Jeg bringer et par af dem, jeg kan huske jeg har hørt i ugens løb, og beder tilgive, hvis jeg bliver nødt til at lave et PS senere. Min hukommelse er først nu ved at ryste sig helt fri af teltdugen.

Nætterne op til torsdag er der et par for-fester på pladsen. Den største af dem er elektrikerfesten aka trikkerfesten, hvor der bliver festet igennem med tyroler-dolly-hubby-dj (som skulle tie stille og spille en plade). Og så er der de mindre omfangsrige, som man skal kende til for at finde. Det gør vores nattevagtsformand.
Formanden præsterede at holde festival fra mandag til mandag: Ttirsdag nat lyder det så over walkien: "Formanden er lige kørt ind i Bøgescenerne, er det normalt?" (Svaret var bekræftende). Torsdag morgen får subformanden skideballe, fordi det lykkedes formanden at rode rundt i cocktailbaren i et par timer onsdag nat inden han bliver fundet af vores nattevagter på rondering. Formanden gav vist mest skideballen, fordi han mistede sine briller og sine træsko i akten og først anede uråd, da han mærkede det fugtige græs under tæerne.

Anden historie blev fortalt af en vagtkollega, som berettede om ungersvenden, der var blevet så tilstrækkeligt overrislet at han trængte til en dyb søvn. Mens han sover sødt beslutter to af kammeraterne at være morsomme (traditionen tro) og sætter en strip omkring den søvniges penis. Og morskaben består indtil vennerne ser, at det strippede lem er ved at blive blåt og de sætter afsted til nattevagten med fuld panik-udrykning for at høre om ikke vagten har en saks, de lige kan låne. Det havde nattevagten ikke. Kammeraten må vækkes, påklædes og bringes på skadestuen, hvor der er sakse nok. I farten får vennerne lynet hans forhud fast i lynlåsen.
Rygtet lød at de to venner skubbede deres nu dobbelt fastsatte kammerat ind ad døren til skovskadestuen for derefter selv at tage flugten.

Og så var der gutten, der besvarede sin venindes anklagende spørgsmål om, hvor han havde været henne i den foregående aften med ordene: "Jeg var da oppe og høre Amy Winehouse. Skatter."

Ingen kommentarer: