søndag den 9. maj 2010

Lorte-tv

Topmodel, der hævder at ingen er anorektikere og som sørger for at bringe en masse billeder af supertynde modeller, der spiser stoooore bidder.

Dance your ass off/De fede trin, der viser can-can-dansere med underbukser i auberginefarvet Maxi-udgave. Lige op i skærmen.
Og nu De fede trin med pole-dance, hvor en af stængerne ikke kan holde til belastningen og et stk tyk 'danser' ligger med stolperne i vejret og buksebag i fokus. For åben skærm.

Superskinny vs etellerandetmedoverfed. Hvor de bytter mad, så gennemsigtigt skelet skal konsumere 11 burgere, to store milkshakes, tre chokoladebarer, cocktailpølser og en lille pose chips. Til morgenmad.

For tyk til at få børn. Udsendelsen, hvor alle åbenbart har PCO og kæmper en sur kamp mod ikke at måtte spise bacon og toastbrød.

Jeg sluger det hele. Fisker tips og ideer til selv at tabe mig og væmmes ved det nedslående spejlbillede, der jo ikke er som dem fra topmodel. Det skulle da lige være Tyra Banks med kun halvdelen af hendes røv og lidt mindre pigment.

Men når engelsk udsendelse ved navn En fed families kamp viser billeder af, hvordan bleg, grim englænder med dårlig hud og en stædig fastholdelse af at drikke 5 store pints på pubben hver dag, får en tarmskylning. SÅ er det slut.
Meget lort vil jeg se på, men der trækker vi grænsen...

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

No shit...

/Jacob

frøkenen sagde ...

Ha ha ha, ja man skal sgu ikke finde sig i hvad som helst! :-D

Anonym sagde ...

Haha, fy for fanden.

Der er også en masse programmer om fede mennesker, der skal op af et eller andet bjerg, krydse fyrre floder, suse hen over indlandsisen i en hundeslæde eller andre adventure ting. Og min kæreste er syg af bitterhed over alle de sjove ting de skal, som HAN ikke har råd til. Og ikke er fed nok til at få en fribillet til.